Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      Mark Reid Siveltimet
Mark Reid Siveltimet, seitsemän mallia

Mark Reidin signeeratuissa siveltimissä kaksisävyiset nailonharjakset on koteloitu tukevaan messinkiholkkiin. Siveltimien varsi on uretaanilla päällystettyä puuta, joten siveltimet ovat todella kestäviä. Siveltimen varren erityinen viistopää on suunniteltu hiusten siirtämiseen pois kasvoilta tahrimatta jo valmista meikkipohjaa.

Mark Reidin siveltimet on tarkoitettu bodypaintingiin, ja ne toimivat loistavasti Mehron Paradise Makeup AQ -värien kanssa. Siveltimiä voi käyttää myös kauneusmeikkiin.

Mark Reid -siveltimet OVH 7,50–24,90 €

8MR-02 Todella ohut sivellin todella tarkkoihin yksityiskohtiin. Siveltimen harjasosa on noin 2 mm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.

8MR-04 Ohut sivellin rajauksiin ja yksityiskohtiin. Siveltimen harjasosa on noin 3 mm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.

8MR-06 Pyöreäpäinen sivellin. Siveltimen harjasosa on noin 5 mm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.

8MR-16 Chisel Talttasivellin sopii bodypaintingin lisäksi loistavasti myös esimerkiksi silmämeikin tekoon. Siveltimen napakka harjasosa on noin 1 cm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.

8MR-20 F1 Fan Ohut, viuhkamallinen sivellin. Siveltimen harjasosa noin 3 cm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 19 cm.

8MR-30 Body Brush Täydellinen sivellin bodypaintingiin laajoille alueille. Siveltimen harjasosa on noin 4 cm leveä ja pituutta koko siveltimellä on noin 20 cm.

8MR-LILY Signature Lily Tapered Brush

Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Mehron Mark Reid -siveltimet