Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      Jälleenmyyjät      Yritys
MEHRON-historiaa

Mehron on maailmankuulu yhdysvaltalainen ammattilaisten suosima meikkaus- ja maskeeraussarja.

Mehron Melik perusti Mehronin vuonna 1927, jolloin aloitettiin teatterimeikkaus- ja maskeeraustuotteiden valmistus ammattilaisten käyttöön. Nyt yli 80 vuotta myöhemmin Mehron valmistaa edelleen maskeeraustuotteita laadukkaista aineista. Tuotannossaan Mehron hyödyntää kaikkea sitä tietoa, mitä se on kerännyt näiden vuosikymmenien ajan, ja tarjoaa laajan ja laadukkaan meikkaustuotteiden ja -tarvikkeiden valikoiman.

Mehronin meikkaus- ja maskeeraustuotteita käyttävät monet kuuluisat esiintyjät niin esiintymislavoilla kuin televisiossakin. Meikkiartistit ympäri maailmaa ovat luottaneet Mehronin meikkaustuotteiden laatuun, kestävyyteen ja jatkuvaan kehitykseen – alkuperäisestä, edistyksellisestä StarBlend-meikkikaavasta nykyiseen Velvet Finish Primer -formulaan.

Mehron rakastaa klovneja ja on kehittänyt ammattiklovnien maskeeraustuotteita (Professional Clown Makeup) yli 80 vuotta. Clown White Face Makeup -tuotteesta aina ProFace Clown Baseen asti; Mehron-tuotteista löytyy kaikki, mitä klovnit tarvitsevat maskeeraukseensa.

Mehron-tuoteperheessä on myös laadukkaita maskeeraussettejä erilaisten hahmojen luontiin. Yhdessä setissä on kätevästi kaikki tarvikkeet ohjeineen, kun halutaan luoda esimerkiksi kissan tai vampyyrin kasvot juhliin, Halloweeniin tai estradeille. Mehronin maskeeraustuotteet ovat suosittuja, koska ne ovat kestäviä ja ammattimaisia sekä soveltuvat niin lavaesiintymisiin kuin elokuviin ja televisioon. Olipa kyseessä naamiaismeikki tai Halloween-maskeeraus, Mehron on turvallinen, laadukas ja myrkytön meikkisarja.

Teatterimaskeerauksen ohella Mehron on kehittänyt myös Extreme Beauty Makeup -kauneusmeikit, joissa on käytetty hyödyksi maskeerauksen alalta hankittua tietotaitoa. Siksi Mehron-meikkien värit huulille, silmille ja kasvoille ovat täyteläisiä, eloisia, seksikkäitä ja jännittäviä. Upeilla Extreme Beauty Makeup -tuotteilla onnistuvat niin arki- kuin juhlameikkikin!

Mehronilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita meikkaukseen, kasvo- ja vartalomaalaukseen sekä hahmonluontiin, niin ammattimaskeerajille ja -meikkaajille kuin myös opiskelijoille ja aloitteleville esiintyjille. Mehronin esitteistä löytyy kuvia siitä, mitä kaikkea meikkiartistit, maskeerauksen ammattilaiset ja viihteen tekijät ovat loihtineet Mehronin tuotteilla.

Vuodesta 1927 asti kuuluisat lavatähdet ja TV-esiintyjät ovat luottaneet Mehronin tuotteisiin. Nyt nämä upeat meikkaus- ja maskeeraustuotteet ovat saapuneet myös Suomeen!

 
Meikki: Jinny Makeup Artiste