Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      ProColoRing Tattoo Cover Peitevoidepaletti
ProColoring Tattoo Cover Peitevoidepaletti

Mehronin ainutlaatuinen Tattoo Cover -peitevoide peittää tummimmatkin tatuoinnit, syntymämerkit ja ihon värivirheet. Meikkivoide on rasvapohjainen, vedenkestävä väri, joka peittää ihon virheet ja häiritsevät syntymämerkit todella tehokkaasti. Tattoo Cover mahdollistaa myös sen, ettei sinun tarvitse poistattaa hienoja tatuointejasi, vaan voit piilottaa ja peittää ne tehokkaasti peitevoiteella silloin, kun jokin erikoistilanne tai työ sellaista vaatii. 

Tattoo Cover -paletissa on viisi ruskean eri sävyä.

ProColoRing Tattoo Cover -meikkipaletin OVH 19,90 €

Aloita tummemmilla sävyillä ja etene siitä käyttämään vaaleampia sävyjä. Aloita peittäminen tatuoinnin ulkoreunoilta. Levitä peitevoidetta iholle kerroksittain siveltimellä tai sienellä töpöttämällä. Taputtele irtopuuteria voiteen päälle puuterivipalla joka kerroksen päälle, kiinnittääksesi meikin paremmin iholle. Viimeistele lopputulos tavallisella meikkivoiteella, joka on oman ihosi sävyinen, ja halutessasi voit lopuksi suihkuttaa päälle vielä Barrier Sprayta taataksesi hyvän suojan ja keston maskeeraukselle.

Voide poistetaan iholta meikinpoistoaineella.

Varoitus: Ei suositella alle 3-vuotiaille.

Kaikki Mehronin ammattitasoiset maskeeraustuotteet ovat FDA:n testaamia.

Ainesosat: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cera Carnauba/Cire de carnauba, Stearoxy Trimethylsilane, Stearyl Alcohol, Talc. Saattaa sisältää [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)].

Tuotetta ei ole testattu eläimillä.Mehron ProColoring Tattoo Cover Peitevoidepaletti