Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      Liquid Latex Kumimaito
Liquid Latex Kumimaito

Mehronin Liquid Latex on nestemäistä lateksia, jota käytetään erilaisten ihon epämuodostumien luomiseen ja muovailemiseen iholle sekä partakrepin ja lisäosien kiinnitykseen. Liquid Latexilla on helppo luoda pohja esimerkiksi palovammoille, arville ja ruhjeille.

Liquid Latex 30 ml:n pullo OVH 7,50 €
Liquid Latex 133 ml:n pullo OVH 12,90 €
Liquid Latex 270 ml:n pullo OVH 21,90 €
Liquid Latex 472 ml:n pullo OVH 29,90 €

Lateksia levitään iholle ohut kerros ja annetaan kuivua. Erilaisten ihon epätasaisuuksien luomiseen voi käyttää esimerkiksi riisimuroja, siemeniä, vanua tai ohuelti kasvopaperia paksumman massan aikaansaamiseksi. Lisäosan saumojen päälle levitetään lateksia reunojen häivyttämiseksi. Lateksikerroksia voi tarvittaessa levittää useampia. Anna lateksin kuivua kerrosten välissä kunnolla.

Lateksi lähtee iholta pois kuorimalla. Meikinpoistoaine pehmentää lateksia irroittamisen helpottamiseksi, mutta ei kuitenkaan liuota sitä. Lateksin irroittamisen jälkeen iho kannattaa puhdistaa vielä huolellisesti Mehron Makeup Remover Lotionilla.

Herkälle iholle käytettäessä on lateksin alle suositeltavaa suihkuttaa Barrier Sprayta ihon suojaamiseksi.

Mehron Liquid Latex


Varoitus: Vältä tuotteen käyttöä, jos olet allerginen lateksille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa! Voi tahrata vaatteita.

Kaikki Mehronin ammattitasoiset maskeeraustuotteet ovat FDA:n testaamia.

Ainesosat: Rubber Latex. Saattaa sisältää: [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)].