Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      Fantasy F-X Kasvo- ja vartalomaali
Fantasy F-X Kasvo- ja vartalomaalit

Mehronin Fantasy F-X on vesiliukoinen kasvo- ja vartalomaali. Fantasy F-X-värit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä harrastajille. Näillä väreillä saat helposti aikaan niin kauhu- ja pellemaskit kuin vartalolle tai kasvoille piirrettävät kuvat. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Kasvo-/vartalomaalia on saatavilla 23 väriä.
Fantasy F-X, Face & Body painting myydään 30 ml:n näppärissä tuubeissa.

Fantasy F-X -kasvo/vartalomaali OVH 3,90 €

Fantasy F-X -väri on voidemaisessa muodossa, joten sitä on helppo levittää sienellä, siveltimillä tai sormenpäillä. Värin saa poistettua kasvoilta ja vartalolta saippualla ja vedellä.

Värin saa poistettua kasvoilta ja vartalolta meikinpoistoaineella, esimerkiksi Mehron Makeup Remover Lotionilla.

Varoitus: Älä käytä punaista, keltaista tai oranssia väriä silmänympärysiholla. Älä käytä sinistä tai vihreää väriä huulilla. Jos ihoärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö. Ei suositella alle 3-vuotiaille.
Kaikki Mehronin ammattitasoiset maskeeraustuotteet ovat FDA:n testaamia.
Ainesosat: Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Petrolatum, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minerale, Glycol Stearate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Cellulose Gum, Magnesium Aluminum Silicate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Triethanolamine, BHA, Talc, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77007 (Ultramarines), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 15850 (Red 7 Lake), CI 15850 (Red 6 Lake), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 77019 (Mica)]
Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Mehron Fantasy F-X Kasvo- ja vartalovärit

23 väriä: Orange, Wolfman/Dark Brown, Purple, Moonlight White, Burgundy, Gold, Copper, Blue, Green, Black, White, Silver, Red, Yellow, Teal, Zombie Flesh, Creole/Light Brown, Soft Beige/Light Flesh, Kelly Green, Monster Grey, Liberty Green, Navy Blue ja Ogre Green.

Fantasy F-X-värikartta (JPG-kuva)