Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      B.L.A.M.E - 6 UV-värin setti
B.L.A.M.E – kuuden UV-värin setti

Mehronin B.L.A.M.E on kasvo- ja vartaloväri, joka aktivoituu UV-valossa ja jolla voi luoda erilaisia kuvioita ja jopa taidetta iholle, niin kasvoille kuin vartalolle.

Värien levitys ja kuvioiden luonti on todella helppoa ja tahratonta kynän muotoilun ansiosta. Värit pysyvät iholla pitkään, mutta ovat helposti poistettavissa meikinpoistoaineella.

Kuuden värin settiin kuuluvat seuraavat värit: punainen, sininen, keltainen, väritön, vihreä ja oranssi.

B.L.A.M.E – 6 UV-värin setti OVH 24,90 €

Varoitus: Älä käytä keltaista, oranssia tai punaista väriä silmänympärysiholla. Älä käytä sinistä tai vihreää väriä huulilla. Saattaa aiheuttaa ihoärsytystä. Ei suositella alle 3-vuotiaille.

Kaikki Mehronin ammattitasoiset maskeeraustuotteet ovat FDA:n testaamia.

Ainesosat: Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Acrylates Copolymer, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cellulose Gum, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glycerin, Bis-PEG-15 Ethylhexyl Hydroxystearate/IPDI Copolymer, Triethanolamine, Bis(Glycidoxyphenyl) Propane / Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Shellac/Laque, Aluminum Hydroxide, Diethylaminomethylcoumarin, Polyester-3, Decylene Glycol, Phenoxyethanol/Iodopropynyl Butylcarbamate. [+/- CI 77007 (Ultramarines), CI 45380 (Red 22), CI 45410 (Red 28), CI 45350 (Yellow 7), CI 47005 (Yellow 10)].
Tuotetta ei ole testattu eläimillä.


Meikkitaiteilija Lex tekee alla olevalla videolla itselleen hurjan kasvomaalauksen B.L.A.M.E-väreillä.
 


Mehron B.L.A.M.E UV-valossa aktivoituvat värit

Mehron B.L.A.M.E-värisettti