Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      3D Gel
3D Gel erikoisefekteihin
3D-geeliä voi käyttää moniin kauhistuttaviin erikoisefekteihin.
Geelillä voi tehdä aidon näköisiä haavoja, ruhjeita, palovammoja, raatelujälkiä, luodinreikiä ja monia muita upeita 3D-efektejä.

Pullon koko 60 ml.

Kolme värivaihtoehtoa:
Clear = väritön
Fleshtone = ihonvärinen
Blood Red = verenpunainen

3D-geelipullo OVH 9,90 €

Ohjeita ja vinkkejä 3D-geelin käyttöön:


Laita pullo kuumaan veteen, jotta sisällä olevasta geelistä tulee juoksevaa. Älä laita mikroaaltouuniin. Kokeile, että geeli on sopivan lämpöistä, ennen kuin käytät sitä. Laita geeliä suoraan iholle tai purista sitä kovalle ja puhtaalle pinnalle. Käytä sivellintä, sormea tai lastaa levittääksesi sitä iholla. Laita geeliä ohuina kerroksina ja anna kerroksen aina jäähtyä, ennen kuin lisäät uuden.

3D-geeliä voi repiä tai viiltää auki, jotta saat tehtyä viiltoja ja avohaavoja. Luodaksesi erilaista pintaa tai muhkuroita käytä meikkisivellintä geelin muotoiluun. Sivele geelin päälle väritöntä puuteria, sillä se jähmettää geeliä ja peittää kiiltoa. Kun geeli on jäähtynyt, voit laittaa sen päälle ihan mitä tahansa rasvaliukoista kasvoväriä luodaksesi siitä oikean näköisen. Käytä teatteri- tai geeliverta avohaavojen ja viiltojen tekoon.

Vinkkejä: Kasta sormi lämpimään veteen ja tämän jälkeen häivytä geelin reunoja. 3D-geeliä voi käyttää voimakaskiinnitteisenä liimana esimerkiksi pulttien, tekohämähäkkien tms. kiinnittämiseen.

Kuori geeli iholta pois. Puhdista koko ihoalue vielä huolellisesti meikinpoistoaineella.

Varoitus: Älä ylikuumenna. Voi aiheuttaa palovammoja.

Kaikki Mehronin ammattitasoiset maskeeraustuotteet ovat FDA:n testaamia.

Ainesosat: Glycerin, Gelatin, Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben. [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)].
Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Mehron 3D-geelit erikoisefekteihin, 3 väriä