Mehron.fi
Laadukkaat meikkaus- ja maskeeraustuotteet teatteriin, elokuviin, hahmon luontiin, naamiaisiin, juhliin...
   Etusivu      3D Gel -levy
3D Gel -levyt

Mehronin 3D-geelilevyillä saat helposti aikaan monia kauhistuttavia erikoisefektejä: aidon näköisiä haavoja, ruhjeita, palovammoja, raatelujälkiä, luodinreikiä...

Geelilevyn koko 200g.


Kaksi eri sävyä:
Blood Red = verenpunainen
Clear = väritön

3D-Geelilevy OVH 19,90 €

Ohjeita ja vinkkejä geelilevyn käyttöön:

Laita levy pakkauksineen päivineen lämpimään veteen, jotta geelistä tulee juoksevaa. Kokeile, että geeli on sopivan lämpöistä, ennen kuin käytät sitä. Laita geeliä suoraan iholle tai purista sitä kovalle ja puhtaalle pinnalle. Käytä sivellintä, sormea tai lastaa levittääksesi sitä iholla. Laita geeliä ohuina kerroksina ja anna kerroksen aina jäähtyä, ennen kuin lisäät uuden.

3D-geeliä voi repiä tai viiltää auki, jotta saat tehtyä viiltoja ja avohaavoja. Luodaksesi erilaista pintaa tai muhkuroita käytä meikkisivellintä geelin muotoiluun. Sivele geelin päälle väritöntä puuteria, sillä se jähmettää geeliä ja peittää kiiltoa. Lisätäksesi geeliin väriä pistä juoksevan geelin joukkoon haluamasi määrä nestemäistä meikkivoidetta tai teatteriverta. Väri on nyt itse geelissä, mikä estää sen irtihankautumista. Kun geeli on jäähtynyt, voit laittaa sen päälle ihan mitä tahansa rasvaliukoista kasvoväriä luodaksesi siitä oikean näköisen. Käytä teatteri- tai geeliverta avohaavojen ja viiltojen tekoon.

Vinkkejä: Kasta sormi lämpimään veteen ja tämän jälkeen häivytä geelin reunoja. 3D-geeliä voi käyttää voimakaskiinnitteisenä liimana esimerkiksi pulttien, tekohämähäkkien tms. kiinnittämiseen.

Geeli lähtee iholta pois kuorimalla. Puhdista koko ihoalue vielä huolellisesti meikinpoistoaineella.

 

Varoitus: Älä ylikuumenna. Voi aiheuttaa palovammoja.

Kaikki Mehronin ammattitasoiset maskeeraustuotteet ovat FDA:n testaamia.
Ainesosat: Glycerin, Gelatin, Water/Aqua/Eau, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben. [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)].
Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Mehron 3D-Geelilevyt maskeeraukseen